Cava Artístic és una empresa que a l’any 2015 va néixer amb la missió de difondre i fer apreciar el vins i caves ecològics de Catalunya. Existeixen tants tresors amagats en el nostre petit país, vins, caves i licors excepcionals, produïts de manera sostenible que mereixen ser descoberts i apreciats. El nostre objectiu fonamental és el de compartir aquesta realitat amb qui estimi, s’interessi o simplement mostri curiositat cap els mosts que regalimen de les nostres veremes.

A través d’una relació directa amb els viticultors, anant a les seves vinyes, i compartint la seva filosofia i la seva passió, Cava Artístic proposa un catàleg de vins, caves i licors extremadament seleccionats, recollint tot el que hem provat i apreciat com a producte d’excel·lència i que ara proposem a la nostra botiga “on line”.

Cava Artístic no aspira a acumular simplement referències en el seu catàleg, sinó a oferir un producte acuradament seleccionat dins dels 3 grups que treballa: vins i caves ecològics, cerveses artesanes i licors ancestrals.
Estimem els vins i caves artesans catalans i el que pretenem és difondre aquests valuosos productes per posar-los al vostre abast.

«Cada vi natural és una història diferent que mereix ser explicada, seguiu en aquest meravellós i intrigant viatge.»

Albert Monells

Manager Executive

Enamorat dels vins catalans i mediterranis, apassionat tastador de vins de tots els llocs del Món. Expert en comerç internacional i amant de tot lo natural i ecològic.

Josep Cárceles

Manager Creative

Pintor, escultor i escriptor. Expert en informàtica i start-up. Emprenedor, amant de projectes sostenibles i gran aficionat dels caves catalans artesanals i ancestrals.